/Over Ons

Ervaring en expertise,
geen compromissen.

Onze Geschiedenis

Met een gedeelde visie om de norm te stellen voor kwaliteitsborging in de bouwsector, begonnen we ons bedrijf als jonge en gedreven bouwkundig ingenieurs. Onze recente opstart vertegenwoordigt het begin van een ambitieuze reis naar uitmuntendheid in de sector.

Wie Wij Zijn

Als oprichters van Baukeur Kwaliteitsborging b.v. belichamen we de essentie van het bedrijf, gedreven door een diepgaande passie voor bouwkunde en een toegewijde focus op het leveren van hoogwaardige diensten. Onze uitgebreide kennis en expertise vormen de stevige basis van ons bedrijf.

Ons adres

Leehove 4
2678MC De Lier

Onze Missie

Wij streven ernaar om een nieuwe standaard van kwaliteit en integriteit te vestigen binnen de wet kwaliteits borging, met een focus op nauwkeurige borging, grondige controles en professionele begeleiding. Ons ultieme doel is het realiseren van duurzame en veilige bouwprojecten die voldoen aan de hoogste normen.

Onze Toekomst

Als pioniers in deze sector zijn we enthousiast over wat de toekomst brengt. We zijn vastbesloten om voortdurend te leren, te groeien en ons aan te passen aan de veranderende behoeften van de bouwsector in Nederland. Samen met onze klanten kijken we uit naar vele jaren van samenwerking en succes.