/ Certificering

Betrouwbaarheid, bevestigd door certificering

Vanaf 2024 vereist de Wet Kwaliteitsborging dat alle gebouwen en verbouwingen in gevolgklasse 1 worden getoetst onder toezicht van een erkende onafhankelijke kwaliteitsborger. Deze kwaliteitsborger maakt gebruik van een erkend instrument, zoals het KOMO Instrument Kwaliteitsborging (KIK). Met ons certificaat BRL 5019 Kwaliteitsborging voor het bouwen, afgegeven door Kiwa, zijn wij geregistreerd als erkende kwaliteitsborger. Hierdoor kunnen we uw bouwprojecten met vertrouwen begeleiden, in volledige overeenstemming met de wet en de hoogste normen van Kiwa en KOMO.

/ Onze Certificaten

KiK KOMO

We zijn gecertificeerd om gebruik te maken van de KIK-tool van KOMO, waardoor we kunnen zorgen voor een grondige kwaliteitsborging in overeenstemming met de industriestandaarden.

BRL5019 Kiwa

BRL5019 (Kiwa): Onze certificering door Kiwa volgens BRL5019 bevestigt ons engagement voor uitmuntendheid in kwaliteitsborging en naleving van de hoogste normen binnen de bouwsector.

ABW

Onze certificaten ABW 1 & 2 van opleidingsinstelling BOB bevestigen onze deskundigheid en bekwaamheid in overeenstemming met de vereisten van de Omgevingswet.

Heeft u vragen over onze certificaten?

Wilt u meer weten over een specifiek certificaat of onze certificeringsprocessen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en meer inzicht te geven in de waarde die deze certificeringen aan onze diensten toevoegen.

/ Certificering

Register kwaliteitsborging

Als een van de pioniers in de Wkb-sector zijn we trots om geregistreerd te zijn door de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw en om aanwezig te zijn in het online register. Deze registratie bevestigt onze toewijding aan transparantie, integriteit en kwaliteitsborging binnen de bouwsector. Als geregistreerd bedrijf zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de strenge normen en vereisten van de Toelatingsorganisatie, en we streven ernaar om voortdurend bij te dragen aan de verbetering van de bouwstandaarden in Nederland.